Recruitment van jong talent

Assessment

Als bedrijf is het moeilijk in te schatten welke meerwaarde een jonge sollicitant biedt. De cv is immers eerder beperkt en er is nog te weinig ervaring opgebouwd.

Bij Oida focussen we ons volledig op pas afgestudeerden en jonge professionals die net begonnen zijn aan hun carrière.

We gebruiken de Coretalents-methode om deze jonge starters in kaart te brengen. Zo kan jij als bedrijf met een grotere zekerheid jong talent aanwerven en zo sneller de juiste investering doen.
Neem hier contact op
The war on talent
Het is een bekend fenomeen: the war on talent.

De selectie van de "verkeerde" jonge professional kost een bedrijf veel tijd en geld.

De toegevoegde waarde van Oida is dat wij het maximale rendement halen uit je selectieprocedure door middel van een specifiek assessment.

Onze jarenlange ervaring met meer- en hoogbegaafde jongeren maakt ons extra alert voor de high potentials onder de sollicitanten.
Neem hier contact op

Coretalents-methode

Bij een assessment volgens de Coretalents-methode gaat men uit van de Aard, het Potentieel en de Intrinsieke Motivatie.

Hieruit kan je afleiden hoe groot of klein je 23 kerntalenten zijn. Hoe groter, hoe meer energie je krijgt als je dat kerntalent mag uitleven. Hoe kleiner, hoe meer energie het kost. Wie te veel op de kleine kerntalenten inzet, loopt een groot risico op een burn-out.

Het is dus in ieders belang dat jouw sollicitanten en werknemers zoveel mogelijk van hun sterke kerntalenten kunnen uitleven in hun job. Bovendien zijn dat ook de kerntalenten waarin ze hun potentieel het best kunnen ontwikkelen.

Bedrijven die hierop durven inzetten, werken aan het welbevinden van hun werknemers en dus aan de groei van hun bedrijf.

Matchmaker


Volgens ons is er voor elk jong talent een werkplek waar het zich verder kan ontwikkelen. Het heeft voor een bedrijf veel voordelen om met jonge starters te werken, maar hoe vind je ze? We faciliteren de perfecte match tussen wie een job zoekt en het bedrijf.

Al meer dan 20 jaar werken we met jongeren. Daarnaast zorgt onze flexibiliteit ervoor dat we snel weten welke sollicitant de juiste persoon is voor jouw vacature.  

Ons doel is eenvoudig: de juiste jonge mensen op de juiste plaatsen en een bedrijf dat daardoor sneller kan groeien. Onze persoonlijke aanpak is hierin steeds een waardevolle sleutel.
oida blog

Uit het leven gegrepen

Contacteer Oida

Graag meer info?

Laat ons gerust weten wat je vraag is. We nemen zeer snel contact op met jou om spoedig te werken aan de juiste oplossing.
Dank u! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.