Leticia Vandemeersche

Wie durft te vliegen, ziet meer dan wie stilstaat.
Na een carrière van ruim 20 jaar in het onderwijs, ondervond ik dat ik in deze omgeving niet de ruimte kreeg om mijn ware potentieel aan te spreken en te laten groeien.

Daarom startte ik in 2018 Oida op waar de focus helemaal ligt op het (leren) ontplooien en inzetten van de kwaliteiten en sterktes van elke Smart Business Talent. Het multi-talent waarover iemand beschikt is gemaakt om te laten zien, niet om ergens in een ho(e)kje te blijven zitten.

Via trainingen, analyses en heel veel gesprekken leg ik vandaag alle puzzelstukken bij elkaar om zo concrete oplossingen aan te reiken.

Voor ons staan hierbij de volgende 4 waarden centraal:
 
Autonomie: een bedrijf of persoon dat niet mag of kan kiezen, zal nooit tot de volle ontwikkeling komen van het eigen potentieel. Autonomie betekent ook keuzes durven maken. Want enkel wie kiest gaat vooruit.  

Respect: we luisteren naar elke vraag en houden rekening met zowel de belangen van het bedrijf als de werknemer zelf. We geloven er sterk in dat dialoog en samenwerken tot de beste resultaten leiden.  

Actie:
geen resultaat zonder inzet en actie. Mijn aanpak is zeer hands-on, concreet en levert meteen resultaat op. Dat sluit helemaal aan bij de snelle geesten met wie ik graag stappen vooruit zet.

Tot slot is er Groei: Combineer je de vorige 3 waarden, dan kan je alleen maar groeien en grenzen verleggen in alle veiligheid.
Auteur

Het sollicitatieboek

In het coronajaar 2020 kroop ik in de rol van auteur en publiceerde ik mijn eerste boek Sterke leerlingen in de klas. Basistools voor verrijkend lesgeven bij Gompel&Svacina.

Het boek werd op een prettige manier geïllustreerd door Kristof Braekeleire van Jixso.

In 2023 verscheen dan mijn e-book Het Sollicitatieboek voor hoogbegaafde (her)starters.

Hierin zijn meer dan 200 sollicitatievragen verzameld met bijhorende templates om je gesprek optimaal voor te bereiden.
Bestel hier een exemplaar
Oida verstevigt eigen expertise

Ik volg zelf opleidingen

Ik kijk al uit naar 2024 voor een nieuwe reeks van inzichten en leermomenten.

Een ding is al zeker: in 2024 schrijf ik mijn volgende boek, speciaal voor HR-medewerkers, recruiters en voor al wie werkt met highpotentials en hoogbegaafden.

Wordt dus vervolgd!
oida blog

Uit het leven gegrepen

Contacteer Oida

Je werknemer in kaart brengen?

Laat me gerust weten wat je vraag is.
Ik neem zeer snel contact op met jou.


Schrijf je in op de tweemaandelijkse nieuwsbrief en mis niets over sterke en hoogbegaafde profielen in hun werk: >>> klik hier
Dank u! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.