Leticia Vandemeersche

We zetten heel hard in op de persoonlijke begeleiding en vinden het bijzonder belangrijk dat de jongere en jonge professional zich goed bij ons voelen.
Leticia Vandemeersche startte na een carrière van 20 jaar leerkracht Klassieke Talen met haar praktijk Oida om zich vanaf dan volledig te richten op het begeleiden van jongeren en jonge professionals.

Ze volgde opleidingen rond o.a. hoogbegaafdheid bij Hoogbloeier, waar ze een tijdlang Verantwoordelijke Onderwijs Hoogbloeier Gifted Academy was.
Bij Coretalents verfijnde ze haar expertise door zich te verdiepen in kerntalenten en de bijhorende analyses. Ze is ondertussen gecertificeerd Coretalents-analist.

In 2020 verscheen haar boek Sterke leerlingen in de klas. Basistools voor verrijkend lesgeven (2020, Gompel&Svacina).
Auteur

Sterke leerlingen in de klas

In 2020 kwam Leticia's eerste boek Sterke leerlingen in de klas. Basistools voor verrijkend lesgeven uit bij Gompel&Svacina.

Leticia schreef het in de eerste plaats voor leerkrachten uit het secundair onderwijs die willen inzetten op lessen met dat tikkeltje meer uitdaging en complexiteit.

In slechts enkele stappen en met een wetenschappelijke basis toont ze aan dat leerkrachten hun les zó kunnen verrijken dat ze niet alleen de sterksten, maar álle leerlingen in hun klas laten groeien.

Het boek werd op een prettige manier geïllustreerd door Kristof Braekeleire van Jixso.
Bestel hier een exemplaar
Oida verstevigt eigen expertise

we volgen zelf opleidingen

September
Timemanagment - Gent (BusinessLab)

Oktober
Studiedag Hoogbloeier - Aalst (Hoogbloeier)

November
Hoogbegaafdheid en kerntalenten - Utrecht (Coretalents)

December
Masterclass Gaming en kerntalenten - Antwerpen (Coretalents)
oida blog

Uit het leven gegrepen

Contacteer Oida

Graag meer info?

Laat ons gerust weten wat je vraag is. We nemen zeer snel contact op met jou om spoedig te werken aan de juiste oplossing.
Dank u! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.