Leticia Vandemeersche

Wie durft te vliegen, ziet meer dan wie stilstaat.
Ik ben altijd geboeid geweest door de energie, de creativiteit, het oplossend denken, de humor en de inzichten van jongeren. Geef je hen de kans en de ruimte om te groeien, dan ontdek je één voor één parels.

Alleen, ze kunnen dat niet alleen, hoe verstandig ze ook zijn 😉. De plek waar ze hun carrière willen starten bepaalt veel. Vooral bij hoog- en meerbegaafde starters en Young Professionals is het van cruciaal belang om in de juiste werkomgeving te beginnen.

Ik ga altijd samen en op gelijke hoogte met de starters en Young Professionals op zoek naar wat voor hen echt belangrijk is, hoe ze dat kunnen aanpakken en welke kwaliteiten ze verder kunnen verfijnen.

Heerlijk is het, elke keer weer.
Auteur

Sterke leerlingen in de klas

In het coronajaar 2020 (en tegelijk in mijn vorig leven) kroop ik in de rol van auteur en publiceerde ik mijn eerste boek Sterke leerlingen in de klas. Basistools voor verrijkend lesgeven uit bij Gompel&Svacina.

Ik schreef het in de eerste plaats voor leerkrachten uit het secundair onderwijs die willen inzetten op lessen met dat tikkeltje meer uitdaging en complexiteit.

In slechts enkele stappen en met een wetenschappelijke basis toon ik aan dat leerkrachten hun les zó kunnen verrijken dat ze niet alleen de sterksten, maar álle leerlingen in hun klas laten groeien.

Het boek werd op een prettige manier geïllustreerd door Kristof Braekeleire van Jixso.
Bestel hier een exemplaar
Oida verstevigt eigen expertise

Ik volg zelf opleidingen

Augustus
Businessopleiding - Gent (BusinessLab)

September
Masterclass Podcast - Apeldoorn (Mirjam Hegger)

Oktober
Complexe combinaties Kerntalenten - Antwerpen (Coretalents)
oida blog

Uit het leven gegrepen

Contacteer Oida

Graag met ons aan de slag?

Laat ons gerust weten wat je vraag is.
We nemen zeer snel contact op met jou.
Dank u! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.