Welkom bij Oida

Studiekeuze

Het kan soms knap lastig zijn om die ene juiste studiekeuze te maken, niet? Het voelt aan als een keuze voor het leven en dat is soms zo beklemmend.

Bij Oida begrijpen we dat. Daarom werken we met een methode die de druk volledig bij jou wegneemt. Zo kan jij in alle vrijheid en met de juiste info de keuze van je leven maken.  
Neem hier contact op

De beste manier om vooruit te gaan...
... is beginnen

een-Op-een Coaching

1 + 1 = 3

Voor de studiekeuze maken we het gebruik van de Coretalents-methode. Met deze methode weten we welke jobs jij best ambieert in het domein dat jij verkiest. Op basis daarvan maken we de studiekeuze. Dat maakt kiezen makkelijker.

Mooi meegenomen: met onze aanpak ken je meteen ook de leerstrategieën die jou het snelst bij je diploma brengen.
Neem hier contact op
Oida helpt je ook naar...

... de juiste job

Geheel in lijn met de studiekeuze begeleiden we ook jong afgestudeerden en jonge professionals in het vinden van de juiste job. Ben jij een teamplayer of net niet? Is duidelijke structuur in een bedrijf voor jou essentieel of mag het allemaal wat losser?

Hoe dan ook, jij bent op zoek naar een werkplek waar je met plezier gaat werken. Jij bent op zoek naar een job waarvoor je 's morgens graag opstaat. Dan zijn wij er om samen met jou de shortcut te nemen.
Neem hier contact op
meer- en Hoogbegaafdheid

Je potentieel als kracht

Bij Oida hebben we veel ervaring met meer- en hoogbegaafde jongeren. We hebben een expertstatus in deze thematiek en blijven ons hierin verder bekwamen.

Een studiekeuze maken is bij meer- en hoogbegaafden vaak een lastig gegeven: ofwel is er te veel keuze ofwel lijkt niets je aan te spreken. Uitgerekend voor jou is een goede analyse essentieel voor je studiekeuze.

Via de webinars, podcasts en blogs vertellen we meer over dit onderwerp en hoe je als meer- en hoogbegaafde je potentieel verder kan ontwikkelen.
Meer info

"The most difficult thing in life
is to know yourself"

- Thales van Milete, 6de eeuw v.C. -

Contacteer Oida

Graag meer info?

Laat ons gerust weten wat je vraag is. We nemen zeer snel contact op met jou om spoedig te werken aan de juiste oplossing.
Dank u! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.